Keittiöveitset

/ 4 viestit
Sana „santoku“ tarkoittaa kirjaimellisesti „kolme hyveitä“. Tämän veitsen nimi valittiin edustamaan sen kolmea pääasiallista käyttötarkoitusta - leikkaaminen, viipalointi ja pilkkominen.
Valmistelu vaihe vaiheelta. Lohifileoinnissa erotetaan kalan liha selkärangasta. Kuulostaa yksinkertaiselta, eikö? Kun tunnet oikean menetelmän ja saat harjoitusta, se on todella helppoa. Olemme jakaneet prosessin yksinkertaisiin vaiheisiin, joihin on liitetty myös kuvituksia.
Kokkiveitset kuuluvat suosikkeihimme. Niiden hienovarainen kaari mahdollistaa vaivattoman ja lähes elegantin vihannesten kuutioinnin. Nämä veitset ovat yleensä varustettu terillä, joiden pituus on noin 20–30 senttimetriä, mikä tekee niistä täydellisen kokoisia omenoiden, paprikoiden, perunoiden, parsakaalin tai kaalin leikkaamiseen. Hyvä kokkiveitsi on vahva, kestävä, tasapainoinen ja helppokäyttöinen.
Kokkiveitsi on monikäyttöinen veitsi ja se on suosittu monien ravintoloissa kokkaavien kokkien keskuudessa, mutta se on löytänyt paikkansa myös tavallisissa kotitalouksissa.