
Tuotteen kuvaus
Kiinteä terä valmistettu kromi-, molybdeeni- ja vanadiiniseoksesta (X50CrMoV15), joka sopii täydellisesti premium-keittiöveitsien valmistukseen, on käsin taottu Solingenin käsityönä, rakenteellisesti optimoitu ja sitten karkaistu 58 HRC kovuuteen. Jotta terä kestäisi pidempään ja leikkaisi vieläkin hienommin, perinteinen käsinhiontamme on kiillotettu korkeakiiltoiseksi.
Taottu sormisuoja varmistaa turvallisen otteen ja suojaa käyttäjää mahdollisilta vammoilta liukastumisen sattuessa. Kaikkien tämän sarjan veitsien muotoilun erityispiirre on hienovaraisesti pyöristetty selkä. Tämä tekee veitsestä kevyen ja miellyttävän käsitellä missä tahansa asennossa ja estää epämiellyttävää painetta käteen - jopa silloin, kun selkään kohdistuu voimakasta painetta, esimerkiksi kallioperäleikkauksen aikana.
Käytännöllinen ja täydellisesti tasapainotettu muovikahva täydentää kokonaiskuvan. Veitset ovat erittäin kestäviä kosteutta vastaan ja niitä voidaan käyttää epäröimättä myös ammattikeittiöissä. Erityisesti keittiössä hygienian on aina täytettävä korkeimmat standardit.
Kokkiveitsi on yksi keittiön tärkeimmistä veitsistä ja kuuluu perusvarustukseen. Siinä on hieman leveämpi ja pidempi terä kuin tavallisessa veitsessä. Ohut kärki sopii myös sipulin tai pienen vihanneksen leikkaamiseen. Pituutensa ansiosta sitä voidaan käyttää myös lihaveitsenä. Sillä on myös helppo käsitellä suuria vihanneksia.
-
Terän materiaali:X50CrMoV15
-
Kahvamateriaali:Muovi
-
Terän pituus:16 cm
-
Kokonaispituus:28 cm
-
Kahvan pituus:12 cm
-
Terän paksuus:3.7 mm
-
Paino:139 g
-
Käyttö:Keittiö
-
Veitsityyppi:Keittiö
Tuotteen ominaisuudet
-
Terän materiaali:X50CrMoV15
-
Kahvamateriaali:Muovi
-
Terän pituus:16 cm
-
Kokonaispituus:28 cm
-
Kahvan pituus:12 cm
-
Terän paksuus:3.7 mm
-
Paino:139 g
-
Käyttö:Keittiö
-
Veitsityyppi:Keittiö
-
Kaiverrusmahdollisuus:Kyllä
-
Alkuperämaa:Saksa