
Tuotteen kuvaus
Santoku-veitsi DELLINGER OKAMI 3 layers K-HAUS7 on monipuolinen veitsi, joka on peräisin Japanista. Santoku tarkoittaa "kolmea hyvettä" - se soveltuu lihan, vihannesten ja kalan viipalointiin, silppuamiseen ja pilkkomiseen.
Sheepsfoot-terässä on suora terän reuna ja tylppä kärki, joka kulkee terän suuntaisesti ja kaartuu sitten alaspäin kohti kärkeä, kuten laiduntava lammas. Tämä terämalli on alun perin suunniteltu leikkaus- ja viipalointitöihin, joissa terävä kärki voisi aiheuttaa ei-toivottuja pistoksia tai viiltoja. Tylppä terän selkä mahdollistaa terän tukevan otteen sormilla tai sormen ojentamisen hienosäätöä vaativiin töihin.
Terä on valmistettu japanilaisesta AUS-10-teräksestä, jonka kovuus on 58-62 Rockwellia. Se on sijoitettu kahden eri kovuuksisen ruostumattoman teräksen kerroksen väliin, mikä takaa poikkeuksellisen kestävyyden ja sitkeyden. Veitsen pinta on hiottu mattasävyiseksi, niin sanotuksi stonewash-viimeistelyksi, joka peittää helposti naarmut. Poikkeuksellisen terävyyden ja 15 asteen hiomakulman ansiosta viipaloidut tuotteet säilyttävät muotonsa ja rakenteensa.
Kahva on valmistettu G-10-materiaalista ja koristeltu keskellä olevalla mosaiikkiniitillä, jossa on samurai-embleemi. Kahva istuu täydellisesti käteen ja tarjoaa mukavuutta. Terät ovat täydellisesti tasapainotettuja ja ehkäisevät käsien väsymistä. Tämä takaa maksimaalisen hallinnan ja tarkkuuden.
-
Terän materiaali:AUS-10
-
Kahvamateriaali:G-10
-
Terän pituus:18 cm
-
Kokonaispituus:32 cm
-
Kahvan pituus:13 cm
-
Paino:245 g
-
Terän tyyppi:Lampaankavio
-
Käyttö:Keittiö, Ruoanlaitto
-
Veitsityyppi:Kiinteä
Tuotteen ominaisuudet
-
Terän materiaali:AUS-10
-
Kahvamateriaali:G-10
-
Terän pituus:18 cm
-
Kokonaispituus:32 cm
-
Kahvan pituus:13 cm
-
Paino:245 g
-
Terän tyyppi:Lampaankavio
-
Käyttö:Keittiö, Ruoanlaitto
-
Veitsityyppi:Kiinteä
-
Terän viimeistely:Stonewash
-
Alkuperämaa:Kiina
-
Väri:Musta
-
Pakkauksen sisältö:veitsi