
Tuotteen kuvaus
Santoku-veitsi on armoton keittiötaistelija, joka on valmis kaikkiin toiveisiisi. Japaninkielinen sana "santoku" tarkoittaa suunnilleen "kolme hyveellistä", mikä viittaa tämän veitsityylin monipuolisuuteen ja leikkuutapoihin, joissa se loistaa (leikkaaminen, viipalointi ja hienontaminen). Terä on yleensä lyhyempi kuin kokkiveitsissä ja sillä on selvästi erilainen geometria. Santoku-veitsiä pidetään usein kokkiveitsen ja nakirin yhdistelmänä, mikä tuo mukanaan molempien mainittujen etuja. Korkeampi viiste vähentää kitkaa, joten leikkaaminen on tarkempaa. SANTOKU on täydellinen kumppani lihan, kalan, vihannesten ja hedelmien käsittelyyn. Veitsen ylivoimaiset ominaisuudet tulevat esiin esimerkiksi sipulin leikkaamisessa.
Terässä on erittäin terävä leikkuuydin japanilaisesta AUS-8-teräksestä, joka on erittäin hyvin suojattu korroosiolta. Japanilaisen AUS-8-teräksen ydin on sijoitettu kahden SUS-410-ruostumattoman teräksen kerroksen väliin.
Kahva on valmistettu luonnollisesta ruusupuusta. Se on ergonomisesti muotoiltu ja suunniteltu erinomaiselle käsituntumalle. Kaksoisniititys varmistaa täydellisen lujuuden, vakauden ja terän ja kahvan liitoksen.
-
Terän materiaali:AUS-8
-
Kahvamateriaali:Palisanteri
-
Terän pituus:17 cm
-
Kokonaispituus:29.5 cm
-
Paino:95 g
-
Käyttö:Keittiö
-
Veitsityyppi:Kiinteä
Tuotteen ominaisuudet
-
Terän materiaali:AUS-8
-
Kahvamateriaali:Palisanteri
-
Terän pituus:17 cm
-
Kokonaispituus:29.5 cm
-
Paino:95 g
-
Käyttö:Keittiö
-
Veitsityyppi:Kiinteä