
Tuotteen kuvaus
Japanilainen viipalointiveitsi Dellinger Okami 3 layers on ihanteellinen elintarvikkeiden ohueksi viipaloimiseen. Olipa kyseessä raaka tai kypsä liha, tällä veitsellä saat aikaan tarkasti leikattuja paloja. Tämän veitsen käyttö on nopeaa, helppoa ja tarkkaa. Liha säilyttää mehukkuutensa ja on täydellisesti leikattu. Voit vaivattomasti ja sujuvasti luoda upeaa carpacciota tai täydellisen ohuita kinkkuviipaleita.
Dellinger Okami 3 layers -sarjan veitsien terä koostuu japanilaisesta AUS-10-teräksestä, jonka kovuus on 58-62 Rockwellia. Tämä teräs on sijoitettu kahden eri kovuuksisen ruostumattoman teräksen 66 kerroksen väliin, mikä takaa poikkeuksellisen kestävyyden ja sitkeyden. Veitsen pinta on hiottu mataksi, ns. stonewashed. Poikkeuksellisen terävyyden ja 15 asteen hiontakulman ansiosta leikattavat tuotteet säilyttävät muotonsa ja rakenteensa.
Kahva on valmistettu G-10-materiaalista ja koristeltu keskellä olevalla mosaiikkiniitillä, jossa on samurain merkki. Kahva istuu erinomaisesti käteen ja tarjoaa mukavuutta työskentelyyn.
-
Terän materiaali:AUS-10
-
Kahvamateriaali:G-10
-
Terän pituus:22.5 cm
-
Kokonaispituus:35.5 cm
-
Paino:225 g
-
Käyttö:Keittiö
-
Veitsityyppi:Kiinteä
Tuotteen ominaisuudet
-
Terän materiaali:AUS-10
-
Kahvamateriaali:G-10
-
Terän pituus:22.5 cm
-
Kokonaispituus:35.5 cm
-
Paino:225 g
-
Käyttö:Keittiö
-
Veitsityyppi:Kiinteä