
Tuotteen kuvaus
Japanilainen Nakiri-veitsi DELLINGER KIYA SUMINAGASHI 3-131, jonka muoto muistuttaa lihakirvestä. 170 mm pitkä terä mahdollistaa vihannesten helpon leikkaamisen pieniksi kuutioiksi tai suikaleiksi. Terän korkeus tekee leikattujen ainesten nostamisesta terälle ja niiden siirtämisestä kattilaan tai pannulle vaivatonta. Japanilainen käsityötaito, tarkkuus ja uudet teknologiat tekevät tästä damascus-teräksestä valmistetusta veitsestä ainutlaatuisen ja jäljittelemättömän.
KIYA Suminagashi Black -veitset valmistetaan perinteisellä Echizen-sepäntekniikalla. Hiilen kuumentaminen mäntypuulla ja sen jälkeinen kovettaminen herättävät teräksen eloon. Tämä luo veitsen, jossa on marmoria muistuttava kuviointi ja 11 kerrosta damascus-terästä, jonka terävä ydin on valmistettu japanilaisesta Takefu V -erikoisteräksestä (tulee puhdistaa, kuivata ja öljytä jokaisen leikkauskerran jälkeen).
Kahdeksankulmainen kahva on valmistettu santelipuusta. Se on aina huolellisesti käsin kiillotettu, ergonomisesti muotoiltu ja suunniteltu tarjoamaan erinomainen hallinta. Tämä veitsi sopii sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille.
Älä koskaan pese veistä astianpesukoneessa.
Älä käytä veistä kovien tai jäätyneiden ruokien leikkaamiseen.
-
Terän materiaali:Damaskiteräs
-
Kahvamateriaali:Santelipuu
-
Terän pituus:17 cm
-
Kokonaispituus:31 cm
-
Kahvan pituus:12.5 cm
-
Paino:150 g
-
Käyttö:Keittiö, Ruoanlaitto
-
Veitsityyppi:Kiinteä
-
Terän viimeistely:patinoituva
Tuotteen ominaisuudet
-
Terän materiaali:Damaskiteräs
-
Kahvamateriaali:Santelipuu
-
Terän pituus:17 cm
-
Kokonaispituus:31 cm
-
Kahvan pituus:12.5 cm
-
Paino:150 g
-
Käyttö:Keittiö, Ruoanlaitto
-
Veitsityyppi:Kiinteä
-
Terän viimeistely:patinoituva
-
Alkuperämaa:Japani
-
Väri:Musta, Ruskea
-
Oikeakätinen - Vasenkätinen:Symmetrinen
-
Pakkauksen sisältö:veitsi