
Tuotteen kuvaus
Vankka japanilainen GYUTO/Chef 180 mm veitsi, jossa on vaikuttava muotoilu ja huippulaatu. Veitsen selkä ja terä kapenevat kärkeen, mikä mahdollistaa monipuolisen käytön poikkeuksellisella leikkausvoimalla. Leikkaaminen, viipalointi, lihan, hedelmien ja vihannesten puhdistaminen – mikään ei ole ongelma tälle ainutlaatuiselle japanilaismuotoiselle veitselle. GYUTO-kokkiveitsi on korkeamman kärjen ansiosta myös sopiva yrttien, vihannesten ja pähkinöiden leikkaamiseen. Pitkä terä ja länsimainen kahva tarjoavat parhaan mahdollisen hallinnan leikkaamisen ja viipaloinnin aikana. Japanilainen taide, tarkkuus ja uudet teknologiat tekevät tästä veitsestä ainutlaatuisen ja jäljittelemättömän.
Terässä on erittäin terävä leikkuuydin japanilaisesta AUS-8-teräksestä, joka on erittäin hyvin suojattu korroosiolta. Japanilaisen AUS-8-teräksen ydin on sijoitettu kahden SUS-410 ruostumattoman teräksen kerroksen väliin.
Kahva on valmistettu luonnollisesta ruusupuusta. Se on ergonomisesti muotoiltu ja suunniteltu erinomaiselle käsinhallinnalle. Kaksoisniititys varmistaa täydellisen lujuuden, vakauden ja terän ja kahvan liitoksen.
-
Terän materiaali:AUS-8
-
Kahvamateriaali:Palisanteri
-
Terän pituus:18 cm
-
Kokonaispituus:30 cm
-
Paino:95 g
-
Käyttö:Keittiö
-
Veitsityyppi:Kiinteä
Tuotteen ominaisuudet
-
Terän materiaali:AUS-8
-
Kahvamateriaali:Palisanteri
-
Terän pituus:18 cm
-
Kokonaispituus:30 cm
-
Paino:95 g
-
Käyttö:Keittiö
-
Veitsityyppi:Kiinteä