
Tuotteen kuvaus
Japanilainen kokkiveitsi/Gyuto DELLINGER KIYA SUMINAGASHI 3-129 monipuoliseen käyttöön – leikkaamiseen, viipalointiin, lihan, hedelmien ja vihannesten puhdistamiseen. Gyuto-kokkiveitsi soveltuu myös yrttien, vihannesten ja pähkinöiden hienontamiseen korkeamman kärjen ansiosta.
Pitkä terä ja aasialaistyylinen kahdeksankulmainen kahva tarjoavat parhaan hallinnan leikkaamisessa ja viipaloinnissa. Japanilainen käsityötaito, tarkkuus ja uudet teknologiat tekevät tästä damaskiteräksisestä veitsestä ainutlaatuisen ja jäljittelemättömän.
KIYA Suminagashi Black -veitset valmistetaan perinteisellä Echizen-sepäntekniikalla. Hiilen kuumentaminen mäntypuulla ja sen jälkeinen kovettaminen herättävät teräksen eloon. Tämä luo veitsen, jossa on marmorikuvio ja 11 kerrosta damaskiterästä, terävällä ytimellä, joka on valmistettu japanilaisesta Takefu V -erikoisteräksestä (tulee puhdistaa, kuivata ja öljytä jokaisen viipaloinnin jälkeen).
Kahdeksankulmainen kahva on valmistettu santelipuusta. Se on aina huolellisesti käsin kiillotettu, ergonomisesti muotoiltu ja suunniteltu erinomaiselle käsihallinnalle. Tämä veitsi sopii sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille.
Älä koskaan pese veistä astianpesukoneessa.
Älä käytä veistä kovien ja jäätyneiden ruokien leikkaamiseen.
-
Terän materiaali:Damaskiteräs
-
Kahvamateriaali:Santelipuu
-
Terän pituus:21 cm
-
Kokonaispituus:36.5 cm
-
Kahvan pituus:12.5 cm
-
Paino:150 g
-
Käyttö:Keittiö, Ruoanlaitto
-
Veitsityyppi:Kiinteä
-
Terän viimeistely:patinoituva
Tuotteen ominaisuudet
-
Terän materiaali:Damaskiteräs
-
Kahvamateriaali:Santelipuu
-
Terän pituus:21 cm
-
Kokonaispituus:36.5 cm
-
Kahvan pituus:12.5 cm
-
Paino:150 g
-
Käyttö:Keittiö, Ruoanlaitto
-
Veitsityyppi:Kiinteä
-
Terän viimeistely:patinoituva
-
Alkuperämaa:Japani
-
Väri:Musta, Ruskea
-
Oikeakätinen - Vasenkätinen:Symmetrinen
-
Pakkauksen sisältö:veitsi