
Tuotteen kuvaus
Japanilainen viipalointi/Sashimi-veitsi DELLINGER KENETSUGU MIYABI ISSIN DE-2006 on ihanteellinen veitsi ohuiden viipaleiden leikkaamiseen. Olipa kyseessä kinkku, kalaviipaleet tai naudan carpaccio, pitkä ja terävä terä tarjoaa parhaan leikkauskontrollin.
Terä on valmistettu AUS-8-teräksen ytimestä, joka on kerrostettu kahden SUS-410-ruostumattoman teräksen väliin. Herkän materiaalivalinnan ja tarkan viimeistelyn ansiosta terä on helppo huoltaa. Se säilyttää terävyytensä erittäin pitkään ja soveltuu erinomaisesti hiomiseen vesihiomakivillä. Terä on täydellisesti tasapainotettu ja ehkäisee käden väsymistä.
Kahva on valmistettu luonnollisesta ruusupuusta. Kaksoisniitauksen ansiosta terä ja kahva ovat täydellisesti yhdistettyjä, vakaita ja vahvoja. Kahva on suunniteltu istumaan täydellisesti käteen ja tarjoamaan mukavuutta.
Älä koskaan pese veistä astianpesukoneessa.
Älä käytä veistä sorkkarautana ja vältä sen taivuttamista.
Suojaa veitsi ja sen terä putoamiselta tai iskuilta.
-
Terän materiaali:AUS-8
-
Kahvamateriaali:Ruusuviilu
-
Terän pituus:21 cm
-
Kokonaispituus:33 cm
-
Kahvan pituus:12 cm
-
Paino:95 g
-
Käyttö:Keittiö, Ruoanlaitto
-
Veitsityyppi:Kiinteä
-
Alkuperämaa:Japani
Tuotteen ominaisuudet
-
Terän materiaali:AUS-8
-
Kahvamateriaali:Ruusuviilu
-
Terän pituus:21 cm
-
Kokonaispituus:33 cm
-
Kahvan pituus:12 cm
-
Paino:95 g
-
Käyttö:Keittiö, Ruoanlaitto
-
Veitsityyppi:Kiinteä
-
Alkuperämaa:Japani
-
Väri:Ruskea
-
Pakkauksen sisältö:veitsi, Laatikko