
Tuotteen kuvaus
Japanilainen gyuto/kokkiveitsi DELLINGER HOKIYAMA SAKON BOKUSUI ROU-WAVE 151920 on monikäyttöinen veitsi kaikenlaiseen käyttöön. Sen muoto on ihanteellinen kaikenlaiseen leikkaamiseen. Se soveltuu lihan annosteluun, kalan viipalointiin, fileointiin, lihan ja kalan puhdistukseen sekä hedelmien ja vihannesten käsittelyyn. Gyuto-kokkiveitsi sopii sekä koti- että ammattikeittiöihin.
Terän ydin on valmistettu ruostumattomasta Aichi AUS-10 -teräksestä, jonka kovuus on noin HRC 62, ja se on päällystetty 32 kerroksella pehmeämpää terästä - san mai -rakenteella. Koko terä on kiillotettu peilimäiseen kiiltoon.
Kahva on kahdeksankulmainen ja valmistettu lakatusta tammipuusta.
Älä koskaan pese veistä astianpesukoneessa.
Älä käytä veistä sorkkarautana ja vältä sen taivuttamista.
Älä käytä veistä kovien tai jäätyneiden ruokien leikkaamiseen.
Suojaa veitsi ja sen terä putoamiselta tai iskuilta.
-
Terän materiaali:AUS-10
-
Kahvamateriaali:Tammenpuu
-
Terän pituus:24 cm
-
Kokonaispituus:40 cm
-
Kahvan pituus:16 cm
-
Paino:168 g
-
Käyttö:Keittiö, Ruoanlaitto
-
Veitsityyppi:Kiinteä
-
Alkuperämaa:Japani
Tuotteen ominaisuudet
-
Terän materiaali:AUS-10
-
Kahvamateriaali:Tammenpuu
-
Terän pituus:24 cm
-
Kokonaispituus:40 cm
-
Kahvan pituus:16 cm
-
Paino:168 g
-
Käyttö:Keittiö, Ruoanlaitto
-
Veitsityyppi:Kiinteä
-
Alkuperämaa:Japani
-
Väri:Ruskea
-
Pakkauksen sisältö:veitsi