- Helppo palautus.
- Alkuperäiset tuotteet arvostetuilta valmistajilta.
- Nopea toimitus omasta varastosta.

Tuotteen kuvaus
Böker Damascus Olive -keittiöveitsisarja yhdistää perinteiset japanilaiset kahvat, jotka on valmistettu oliivipuusta, teräviin 37-kerroksisiin ruostumattomasta damaskiteräksestä valmistettuihin teriin, jotka erottuvat kauniilla kuvioinnillaan. Terän ydin on valmistettu suorituskykyisestä VG-10-teräksestä. Veitsien erinomainen terävyys tekee ruoanlaitosta elämyksen. Japanilainen kahvojen muotoilu ja mattapintainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu sormisuoja antavat tälle sarjalle erityisen luonteen.
Veitsisarja sopii sekä huippukokeille että kunnianhimoisille kotikokeille. Japanilaisten veitsien perinteisen terärakenteen edut ovat ilmeisiä, sillä niiden terävyys mahdollistaa laadukkaan leikkaamisen ilman, että raaka-aineet murskautuvat tai litistyvät. Aromit säilyvät, ja sipulia leikatessa voi jopa välttyä kyyneliltä. Leikkaamisen terävyys on vaikuttava.
Tämän poikkeuksellisen terävyyden salaisuus piilee materiaalissa ja sen käsittelyssä. Terä on valmistettu Japanissa ja sillä on erittäin hyvät leikkaus- ja teroitusominaisuudet.
Sarja sisältää seitsemän veistä ja massiivisen magneettisen jalustan saarnipuusta.
Setti sisältää veitset:
Boker Damast Olive - vihannesveitsi
Vihannesveitsi on välttämätön hedelmien ja vihannesten valmisteluun, puhdistukseen ja käsittelyyn.
Lyhyen terän ansiosta se on erityisen kätevä ja tarkka.
Kokonaispituus: 19 cm Terän pituus: 8,5 cm
Boker Damast Olive - kuorimaveitsi
Tämä veitsi on erityisen hyödyllinen lyhyen teränsä ansiosta.
Sillä tehdään kaikki pienemmät keittiötyöt. Tärkeimpiin tehtäviin kuuluu myös hedelmien ja vihannesten puhdistus.
Kokonaispituus: 20,5 cm Terän pituus: 10 cm
Boker Damast Olive - yleisveitsi
Monikäyttöinen veitsi on erittäin käytännöllinen apuväline keittiössä.
Sillä voi käsitellä hedelmiä ja vihanneksia, jotka voidaan puhdistaa ja leikata.
Sillä voi helposti leikata myös pienempiä kala- ja lihapaloja.
Veitsi on teroitettu molemmilta puolilta ja sitä käytetään keittiössä hyvin usein.
Kokonaispituus: 25,5 cm, Terän pituus: 15 cm
Boker Damast Olive - pieni kokkiveitsi
Kokkiveitsi on yksi keittiön tärkeimmistä veitsistä ja kuuluu perusvarustukseen.
Siinä on hieman leveämpi ja pidempi terä kuin muissa veitsissä. Kapea kärki on ihanteellinen sipulin tai pienemmän vihanneksen leikkaamiseen.
Pituutensa ansiosta sitä voidaan käyttää sekä lihan että suurempien vihannesten käsittelyyn.
Kokonaispituus: 26,4 cm Terän pituus: 15,7 cm
Boker Damast Olive - Santoku
Santoku on veitsi, joka on yhä suositumpi Euroopassa.
Se on japanilainen terän muoto. Se sopii yhtä hyvin lihalle, kalalle ja vihanneksille.
Leveän terän muodon ansiosta santokua on helppo hallita.
Kokonaispituus: 29,8 cm Terän pituus: 17,2 cm
Boker Damast Olive - suuri kokkiveitsi
Suuri kokkiveitsi - yksi keittiön tärkeimmistä veitsistä, perusvarustuksen osa.
Siinä on hieman pidempi ja leveämpi terä. Kapealla terän kärjellä on helppo käsitellä sipulia tai pienempiä vihanneksia.
Pituutensa ansiosta sitä voidaan käyttää lihan ja suurten vihannesten käsittelyyn.
Kokonaispituus: 33,8 cm Terän pituus: 21,2 cm
Boker Damast Olive - leipäveitsi
Leipäveitsi erottuu erityisellä sahalaitaisella terällään ja erittäin pitkällä terällään.
Sen lisäksi, että sillä voi leikata leipää, sillä voi leikata myös leivonnaisia, jotka eivät murene leikatessa.
Kokonaispituus: 36 cm Terän pituus: 23,5 cm
-
Terän materiaali:Damaskiteräs
-
Kahvamateriaali:Oliivipuu
-
Käyttö:Keittiö
-
Veitsityyppi:Keittiö
-
Väri:Ruskea
Tuotteen ominaisuudet
-
Terän materiaali:Damaskiteräs
-
Kahvamateriaali:Oliivipuu
-
Käyttö:Keittiö
-
Veitsityyppi:Keittiö
-
Väri:Ruskea